Nekaj utrinkov z današnjega prevzema Luč miru iz Betlehema (LMB) v naši župniji.

Tisti, ki niste utegnili danes priti po plamen LMB, lahko to še vedno storite od PONEDELJKA do SREDE med 16:00 in 17:00 uri v župnijski cerkvi.
Hvala tudi vsem, da upoštevate vse varnostne ukrepe za preprečevanje okužbe z virusom Covid-19.

Zdaj je čas, da skupaj s plamenom stopimo na pot in ljudem okrog sebe podarimo mir, ki ga v teh trenutkih še kako potrebujemo!
Skupaj s skavti vam želimo prijetne in blagoslovljene božične praznike, v katerih naj vas vnema plamen Luči miru iz Betlehema.
PRIŽGIMO plamen. Obdržimo BLIŽINO!

Luč miru iz Betlehema bo tudi v letošnjem, zelo drugačnem adventnem času, lahko prinesla mir v vaše domove. Belokranjski skavti bodo namreč tudi letos tradicionalno delili plamen in poslanico Luči miru iz Betlehema po župnijah Bele krajine. Zaradi ukrepov, s katerimi smo obkroženi, pa bo deljenje potekalo na drugačen način.

Deljenje plamena bo v naši župniji potekalo v nedeljo, 20. 12. 2020, med 10:15 in 11:15. Prevzem bo mogoč pred cerkvijo. Ob tem vas pozivamo k strogemu upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, predvsem bodimo pozorni na vzdrževanje ustrezne varnostne razdalje. Sveče bodo nastavljene na izoliranem mestu, prevzema pa naj jih en posameznik (ali več pripadnikov istega gospodinjstva) naenkrat.

Poleg tega vas prosimo, da s seboj prinesite steklene embalaže sveč Luči miru iz Betlehema, če ste jih uspeli v preteklih let shraniti in prevzamete le nov vložek s plamenom Luči miru iz Betlehema, saj si na tak način prizadevamo k čim večji trajnosti in prijaznosti do okolja.

Tudi letos boste ob prejemu plamena in poslanice lahko darovali prostovoljne prispevke, ki bodo namenjeni v dobrodelne namene in za delovanje skavtov.

Skavti vam želijo prijetne in blagoslovljene božične praznike, v katerih naj vas vnema plamen Luči miru iz Betlehema.

Dodaj odgovor

Vaš elektronski naslov ne bo objavljen. Označena polja z zvezdico so obvezna *

Objavi komentar